Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

El Teatre Romà de Tarragona

Whatsapp

Fent un passeig amb amics, ens vam apropar al Teatre Romà, passant pels carrers Caputxins i Zamenhof, que per cert estan fets una desgràcia, amb la gran brutícia que hi tenen davant, tocant al que diríem la zona del teatre. Com es pot permetre l’Ajuntament o qui li toqui, tenir aquest lloc tan oblidat? Tanta vegetació acumulada, sense control, és un perill, més ara a l’estiu. Mosquits a dojo, focs malintencionats, etc.

Va sortir als diaris a finals 2015 que ara el 2016 es farien unes rehabilitacions que permetrien visualitzar com era aquest teatre, i que el cost seria d’uns 700.000?€. No sé en quina situació es troba el projecte, però la neteja no hi té res a veure. Tampoc se’n salven els jardins de la Chartreuse, que poblats hi estan (de tot), inclosa una casa abandonada que, si fos de qualsevol tarragoní, ja haurien obligat a enderrocar o rehabilitar. Podrien estar oberts al públic i nets, perquè hi ha una molt bonica vegetació, però caldria netejar-la, i ja tornem a estar al cap del carrer. Qui la netejaria?

I un cop has baixat les escales mecàniques que arriben al carrer Vapor, et diuen que allí s’hi troba l’antic Port de Tàrraco. No hi ha rètols, però sí que hi ha un gran abandó. Els gossets hi deixen el seu record, i ja t’imagines com deuen ser els amos que els acompanyen. Els parterres també fan plorar de veure. Visca Tarragona, Patrimoni Mundial de la Humanitat.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También