Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

El conseller 'sacaperres'

El pròxim 27-S els tarragonins tindrem l´oportunitat de canviar el Govern

Jordi Roca

Whatsapp

Després d’haver-ho denunciat reiteradament com a diputat al Parlament, sembla que he aconseguit que la província de Tarragona tingui, per fi, un conseller al Govern de la Generalitat: Jordi Jané, Conseller d’Interior. No, no cauré al parany dels qui l’acusen de ser de la frontera, tothom es mereix el benefici del dubte. Però sí que vull comentar el seu aterratge al Govern de la Generalitat, atesos que li queden tres setmanes al càrrec abans d’entrar en funcions, tres setmanes abans de ser el candidat de la llista d’Artur Mas per a les eleccions del 27-S a la província de Tarragona.

S’ha de dir que l’entrada de Jordi Jané al Govern ha sigut coherent, ha fet una entrada d’allò més convergent. Barcelunya en estat pur. S’ha compromès a igualar la província de Tarragona en nombre de mossos d’esquadra o bombers per 100.000 habitants a la resta de Catalunya? No. S’ha compromès a igualar la província de Tarragona en qualitat i quantitat de vehicles a la resta de Catalunya? No.

S’ha compromès a corregir la nefasta gestió de la comissaria de Mossos d’Esquadra abandonada al polígon de les Gavarres? No.

S’ha compromès a denunciar al si del Govern de la Generalitat els greuges que pateix la nostra província i, especialment, la seva capital? No. El primer compromís ha estat... perseguir-nos amb més radars! Diu que és pel nostre bé, per salvar-nos dels «punts negres». Malgrat l’intent d’engany, els nous radars... seran per trams! Més imposts i més propaganda, Nihil novum sub sole.

Barcelunya aplega la gent que creu que els catalans hem de ser els espanyols que més imposts paguem i que més radars patim, mentre estem a la cua en despesa sanitària o educativa. Tot impulsat des del Govern de la Generalitat i aprovat al Parlament de Catalunya.

Barcelunya té un nou aliat: Jordi Jané. Sí, és cert que naixé a l’Arboç, però no és un aliat de Tarragona al Govern, és un (altre) aliat de Barcelunya que prové de Tarragona. El pròxim 27-S els tarragonins tindrem l’oportunitat de canviar el Govern de la Generalitat i apostar per un que no ens escuri les butxaques. I menys que ens digui que és pel nostre bé.

Temas

  • OPINIÓN & BLOGS

Comentarios

Lea También