Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Opinion EL VORAVIU

El delta de l'Ebre, plató del disc de la Marató

Aquest país, amb el cor encongit, encara té ganes de ser solidari.

Josep Ramon Correal

Whatsapp

Enguany la Marató de TV3 es dedicarà a les malalties infeccioses i se celebrarà el 17 de desembre, el diumenge anterior al dia 21, jornada electoral molt transcendent. Les malalties infeccioses són un dels problemes sanitaris més greus. Cada any moren a Catalunya 3.500 persones a causa d’alguna malaltia infecciosa, és a dir, deu persones cada dia. La recaptació de fons de la Marató permetrà estudiar nous mètodes de diagnòstic i de tractament per combatre els microorganismes que causen aquestes malalties. Entre les accions de la Marató hi ha l’edició del disc que es vendrà amb el Diari de Tarragona i altres diaris catalans, el diumenge 3 de desembre. Aquesta edició del disc té una molt notable presència de les Terres de l’Ebre. Només podem avançar que el videoclip promocional ha estat enregistrat a la punta de la Banya del Delta. És la primera vegada que l’emblemàtic indret serveix de plató per a un enregistrament musical d’aquesta mena. 
La Marató de TV3 és un fenomen de solidaritat ciutadana que no té comparació arreu del món. Enguany se celebra la 26a edició del programa i la 13a edició del disc de versions en català de temes diferents. És gairebé miraculós que un país trasbalsat funcioni cada dia. Amb el cor encongit, però funciona. I encara té ganes de ser solidari.

Temas

  • el voraviu

Comentarios

Lea También