Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El meu futur? I avui què?

Whatsapp

Quan anava a l’escola la mestra ens preguntava a tots els companys què volíem ser de grans, els uns doctors, els altres doctors, molts futbolistes, cuiners, o bé com el seu pare o la seva mare. Arribats als meus 26 anys i després de superar l’etapa de l’ESO, el Batxillerat, el Grau en Dret i Postgrau en Mediació, em pregunto: i ara què?

He treballat des dels 16 anys per pagar-me els meus estudis, fent d’entrenador de futbol, de becari de l’Administració pública, d’empleat de Banca fent substitucions, i ara que estic format i després d’una pila d’anys plantejant-me el meu futur, el resultat és: l’atur.

No em fa vergonya dir que formo part dels 57.206 aturats a la província de Tarragona, 501.785 aturats a Catalunya i 4.046.276 aturats a Espanya en el mes de juliol de 2015, i puc dir ben alt que no m’estic a casa mirant la televisió, sinó que estic trucant a portes, buscant a portals de feina aquella feina per al meu futur més pròxim, el d’avui.

Milers de joves com jo han agafat la maleta i ho han deixat tot, però crec que a casa meva hi tenim les millors empreses, i estic capacitat per ocupar aquesta feina que tant desitjo.

Si em voleu conèixer millor, em podeu contactar a la meva adreça electrònica personal: jmagell@hotmail.com.

Josep M. Agell Simal

(Reus)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También