Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

El paviment de la Rambla

Whatsapp

Benvolguts amics, a vegades cal conèixer la realitat de les coses per obtenir bons resultats. Ara em refereixo al paviment de la Rambla, nou motiu de controvèrsia.

Devia ser a meitats dels anys 90 quan l’Ajuntament va crear una Comissió d’Estètica ciutadana que havia de decidir quin paviment convenia a la Rambla i sotmetre’l a votació; la població va votar.

S’havia decidit que el millor paviment era el que presenta la Rambla de Catalunya, de Barcelona, un asfalt de gra gros.

L’Ajuntament va fer tot el contrari. El resultat van ser moltes relliscades, pagar indemnitzacions per caigudes i evitar passar-hi quan està mullat, que és la major part de la tarda, per la gran humitat que tenim. Per mala praxi també es van plantar arbres que fan ombra als cotxes però no a la Rambla, ben a l’inrevés dels preciosos plàtans que teníem abans. Amb això el sol enlluerna a causa del paviment polit i cal passar per les voreres.

El millor és asfaltar la Rambla; es passa bé, evita relliscades i enlluernaments. Si es vol asfaltar amb gra gros, millor.

Us saludo ben atentament,

Olga Xirinacs

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También