Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

El peix no té subvenció

Whatsapp

El mes d’octubre vaig anar al Consell Comarcal de Santa Coloma de Queralt a demanar informació per obrir un negoci, una peixateria. El senyor Francesc Viñas, tècnic de ConcaActiva, em va informar que si rehabilitava un local en zona rural o al nucli antic em podia acollir a un ajut, el LEADER, per muntar una microempresa o comerç. Em va dir que hi anés ràpidament perquè el 2 de novembre s’acabava el procés per entregar la sol·licitud i la documentació, i que, si estava a l’atur, amb fill a càrrec, depenent de la meva situació, el mínim d’ajut era el 30-35% de la inversió. Doncs això és el que vaig fer.

La meva sorpresa va ser quan en una carta de la Generalitat em diuen que em deneguen aquest ajut. Els pregunto per què i em diuen que ja m’arribarà. Demano parlar amb el gerent i em diu que es pensava que el peix no era un producte agroalimentari i em clava una llauna brutal i mentires i més mentires... una darrere l’altra, i em diu que la Generalitat no té calés.

Ara per ara estic destrossada mentalment i físicament perquè han sigut dos mesos de no parar per fer les coses bé i ara em diuen que el peix no entra... Vull fer una denúncia pública perquè la gent emprenedora no es deixi enganyar i perquè no els facin el mateix que m’han fet a mi, perquè ara, després de la despesa que he tingut, he de pagar un advocat per portar al jutjat el meu cas.

Mònica Puertas Carrión

(Santa Coloma de Queralt)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También