Els pressupostos municipals de Tarragona

19 mayo 2017 23:48 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquests dies, gràcies als diferents mitjans de comunicació locals i al web de l’Ajuntament, he pogut donar una ullada als pressupostos municipals i observar les opinions dels diferents partits, i m’agradaria destacar dues coses.

En primer lloc, crec que són uns pressupostos d’esquerres i socials, perquè tenen les persones en el centre de la inversió, ja que la major part de la inversió va a temes com serveis socials, ocupació i educació. És important en aquests temps que vivim que l’Ajuntament, que és l’Administració amb un contacte més directe amb els ciutadans i les ciutadanes, tingui molt clar que ha d’ajudar totes les persones que més problemes tenen i que més dificultats presenten per afrontar aquests problemes.

En segon lloc i en la meva opinió, aquests pressupostos donen a conèixer un projecte de ciutat, que té en els Jocs del Mediterrani i en la modernització de la ciutat dos dels seus eixos fonamentals. I tot i que alguns critiquen que com es pot invertir en aquests temes, jo crec que aquestes inversions són les que realment permetran ajudar la gent en el present immediat però també en el futur. Són dos projectes que busquen situar la ciutat al mapa i fer de crida a inversions, les quals suposaran llocs de treball i la creació de riquesa que donarà com a resultat una reducció de l’atur i unes feines millors i més ben pagades.

Maria Plana Miralles

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari