Els pàrquings i Tarragona

19 mayo 2017 23:58 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Llegia l’altre dia que la Cambra de Comerç treia un informe sobre el problema de l’aparcament a Tarragona, i al llegir-lo em va assaltar una pregunta: aquests senyors de la Cambra tan sols fan soroll quan s’aproximen eleccions municipals? I dic això perquè des del famós ‘Mou-te’ que fa quatre anys van organitzar i que va quedar en res, fins ara no els he sentit dir ni aportar res a la ciutat.

Però vet aquí que el diputat i regidor del PP conegut tan sols per plagiar Lady Gaga, cap més cosa se li recorda que hagi fet, aprofitant aquest informe va i diu que «aparcar a Tarragona és molt car i que la gent s’estima més anar a Reus a comprar». Potser caldria que el Sr. Fernández es mirés les dades publicades sobre activitat comercial que desmenteixen les seves afirmacions, però potser això li sembla molta feina.

O potser caldria que mirés les dades i reconegués que avui és més econòmic aparcar als pàrquings públics de Tarragona i hi ha més pàrquings públics que quan ell governava amb CiU (si perquè el PP espanyolàs i la CiU ara independent no fa tant que anaven de la mà a la nostra ciutat). Abans costava més de 26 euros aparcar a Tarragona tot el dia i avui es pot fer per 12 euros.

Pel que fa als pàrquings privats, si l’aparcament és car no és per altre motiu que perquè ells quan governaven així ho van decidir, donant concessions a uns preus elevadíssims. Menys lliçons, senyor, que encara recordem el pas del PP per Tarragona, i aprofiti que és a Madrid per treure alguna cosa per a la ciutat, que sembla que no fa gaire allà.

Joan Marçà Garcia (Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari