Els sous dels governants

19 mayo 2017 22:06 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Contínuament estic sentint el conseller Ferran Mas Collell que ens falta finançament per a la Generalitat i que això vol dir que han de fer retallades a tots els sectors (social, funcionaris, etc.), però el que encara no he sentit ni s’ha publicat a cap lloc és que els nostres dirigents es retallin els sous desorbitats que cobren (a part de les dietes i plusos d’assistència a plens i a consells d’administració de les empreses públiques), tant el president de la Generalitat (cobra més de 136.000 euros a l’any sols de sou) com els consellers del Govern, els directors generals, els secretaris i així una llarga llista de gent del partit que a poc a poc han anat introduint a l’Administració autonòmica.

Quan diran que suprimeixen els consells comarcals i que la seva feina (?) la facin les diputacions i, així, trauríem un munt de llocs de presidents, secretaris, etc., que tan sols fan que s’engreixi la despesa que hem de suportar els contribuents? Com puc tenir confiança en aquests dirigents si una vegada que l’Ajuntament de Barcelona vol abaixar els sous dels consellers tota l’oposició s’hi posa en contra?

Quina credibilitat ens mereixen uns mandataris que als darrers anys s’han dedicat més a barallar-se entre ells en lloc de governar (això sí, cobrant cada dia més)? Cal pensar que una retallada de caps d’administració pot ajudar a pagar les farmàcies, les persones grans dependents, els menjadors socials, les famílies sense sostre, etc.

Senyors, tinguin una mica de vergonya i retallin els sous i els llocs de dalt en lloc dels de baix.

Josep Romeu Torres (Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari