Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ens prenen per ximplets?

Whatsapp

Fa uns dies quan va saltar la notícia que el senyor Rodrigo Rato (expresident de l’FMI, exministre, exdirector general de Bankia, exetcètera, exetcètera) i actualment imputat en diversos casos de blanqueig de capitals, administració fraudulenta per la sortida a la borsa de Bankia i altres, va anar a veure el ministre d’Interior i aquest va dir que la reunió havia estat per temes d’inseguretat personal, vaig pensar: «Potser ens prenen per ximplets i creuen que ens empassarem aquestes declaracions i no pensarem tots que el tema potser anava d’un avís d’estirar de la manta.»

Avui i després de sentir la notícia que Hisenda demana als alts càrrecs de les empreses públiques que utilitzin per als seus desplaçaments bitllets de classe turista, redueixin viatges i que facin servir els transports públics en lloc dels cotxes oficials i un llarg etc.de temes per estalviar diners, he quedat convençut del tot que realment ens tracten de ximplets i que els dirigents de l’Estat es pensen que no veurem amb això una mesura electoralista.

Després de quasi quatre anys d’estar davant de la nació amb una crisi més que profunda, ara prenen aquesta mesura que com que no entrarà en vigor fins dins de dos mesos, gairebé no afectarà els actuals directors generals, consellers i un llarg etcètera, ja que molt possiblement després de les pròximes eleccions generals els canviïn, pel més que probable canvi de color del Govern de la nació. Senyors, benvinguda la mesura, però això s’havia de fer només entrar al govern el 20 de novembre del 2011; ara tots aquests diners ja han estat malbaratats i no els podrem recuperar. No crec que això faci canviar el sentit del vot dels ciutadans.

Josep Romeu Torres (Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También