Escola pública sense educació física

19 mayo 2017 18:12 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Com pot ser que a l’Escola Ponent de Tarragona comencem el nou curs 2016-2017 i no tenim un espai per fer educació física? No és una assignatura obligatòria? Els nostres fills (300) estaran suspesos per no poder fer-la?

Jo, com a president de l’AMPA, porto tres anys lluitant perquè els responsables de la situació (Departament d’Ensenyament i Ajuntament de Tarragona) facin alguna actuació al pati (un tros de sorra i pedres) que no té cap pista ni espai per poder practicar l’esport. Un govern que s’està gastant milions d’euros en la construcció de l’Anella dels Jocs Mediterranis, que justament tenim al costat de la nostra escola, i que fomenta l’esport i la vida saludable! Però és clar, això no va amb els infants, ells no tenen opció de fer esport a l’escola. La situació, si més no, és una mica surrealista. A començaments d’aquest any 2016, vam tenir algunes reunions amb polítics de l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat per poder dur a terme un projecte de renovació de l’espai, tot conjuntament amb la direcció de l’escola. L’acord es va firmar. Havien de començar abans del dia 12/09/2016, però tot mentida, no han fet res, i el primer dia de curs la situació continua igual que quan vam acabar.

Fart de tantes mentides i projectes en comú, al final t’adones que no serveix de res. Per això, com que ja estic cansat d’esperar i que no es prengui cap mesura, faig aquest escrit perquè la gent del carrer sàpiga el que passa i que vegin que els polítics donen llargues a l’educació dels nostres fills.

Ivan Mosquera

(AMPA Escola Ponent)

Comentarios
Multimedia Diari