Exemples nefastos d'Alves i Cristiano Ronaldo

19 mayo 2017 22:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vull escriure unes ratlles per censurar el comportament de dues figures de l’esport d’elit, empès per la indignació que vaig sentir en veure-ho, sobretot pensant en el que em trobo dia a dia a l’escola on treballo de mestre.

Els fets que motiven la meva queixa són dos. Però començaré pel segon, perquè és més ‘proper’, com a mínim afectivament parlant. Va succeir aquest divendres passat, dia 5 de juny, a la nit, quan a TV3 van ensenyar unes imatges sobre l’arribada dels jugadors del Barça a Berlín, on es veu el Sr. Dani Alves baixant unes escales mecàniques posant mans i… peus! a les gomes on, les persones que ens considerem ben educades, només hi posem el que s’hi ha de posar, o sigui, les mans.

Adoptant, evidentment, una postura incòmoda, extremadament perillosa i gens exemplificadora socialment parlant, és clar! És una d’aquestes ‘gracietes’ que de tant en tant protagonitza aquest futbolista. I darrere seu, el seu company Neymar, rient-li aquest inacceptable comportament. No és precisament aquest l’exemple que necessiten els infants i la gent jove d’avui en dia, sinó tot el contrari! I per acabar-ho de reblar, no vaig sentir cap tipus de comentari recriminant l’acció del futbolista per part de cap dels periodistes que intervenien al programa Efectivament, on jo ho vaig presenciar. Lamentable, també.

Aquesta inapropiada actitud és comparable a la protagonitzada recentment també (i ara ja exposo el segon fet que motiva la meva queixa) per un altre futbolista, en aquest cas del Real Madrid, el Sr. Cristiano Ronaldo, orinant enmig del carrer a la localitat francesa de Saint Tropez.

Com podem evolucionar com a societat amb exemples tan rebutjables com aquests?

 

Jaume Porta i Josa

(Amposta)

Comentarios
Multimedia Diari