Ferrari Land, un bon impuls

Ferrari Land donarà un bon impuls al territori, però no ens hem d´aturar aquí

19 mayo 2017 22:57 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mentre el projecte BCN World va madurant, sense fer soroll ja comencen les obres de l’únic parc temàtic dedicat a la marca Ferrari de tota Europa que s’instal·larà a PortAventura. El pròxim dia 7 de maig es posarà la primera pedra del projecte, que està previst que sigui una realitat a finals del 2016 o principis del 2017.

Ferrari Land és el segon parc temàtic del món dedicat a la marca Ferrari després de Ferrari World a Abu Dhabi. Que la marca hagi optat per a instal·lar-lo aquí és sinònim que s’estan fent bé les coses, que el territori té molt de potencial i sobretot que és atractiu i genera confiança per captar grans inversions. Hem d’entendre aquesta operació també com a una campanya beneficiosa de màrqueting i promoció ‘territorial’.

La zona tindrà un hotel i una zona d’oci que fomentarà, encara més, les pernoctacions al nostre territori i suposarà la contractació de nou personal per poder assolir els objectius empresarials. Les diferents accions que s’han de portar a terme per a la seva posada en marxa, com la construcció i la posterior explotació, serviran per donar feina, de manera directa i indirecta, a pimes i autònoms del territori.

Tot i els beneficis que aportarà el parc, cal destacar i remarcar que si volem que l’espai dedicat al cavallino rampante sigui plenament beneficiós, és de vital importància que aquests proveïdors i treballadors siguin locals i, sobretot, que aquests puguin cobrar en els terminis legals. Això se’ls hauria de recordar perquè és imprescindible per a la supervivència de les pimes i autònoms.

És una molt bona notícia pel territori però no podem conformar-nos amb això. Hem de seguir lluitant i aconseguint que la situació empresarial millori i per aquest motiu, des de la patronal no cedirem en el nostre intent per aconseguir-ho.

D’altra banda, és convenient esmentar que PortAventura ja fa vint anys que va arribar al territori i, malgrat els dubtes inicials per part d’alguns sectors, el parc temàtic s’ha posicionat com un extraordinari motor turístic per al territori, tant pel que fa a la captació de turisme nacional i estranger, com per ajudar a allargar la temporada, anteriorment molt lligada al sol i platja.

L’aposta per instal·lar-se aquí ha provocat que la zona es vegi reforçada per l’especialització del turisme familiar i d’oci sofisticat i que es complementa amb el turisme cultural, de congressos i de negocis que cada vegada prenen en més rellevància.

Comentarios
Multimedia Diari