Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Festa per a tothom: Santa Tecla 2016

Whatsapp

Enguany hem celebrat la 26a edició de «Festa per a tothom», vint-i-sis anys consecutius en què els discapacitats podem assistir i gaudir de multitud d’actes de Santa Tecla, la Festa Major de Tarragona.

Són molts anys plens d’anècdotes, d’amistats, de somriures i de passar-ho molt bé.

No només hem gaudit plenament les festes, sinó que cada any també ens sentim més participants actius, en els darrers anys en el programa de la festa hi ha hagut diversos actes amb la presència festiva de la ciutadania amb discapacitat.

Com discapacitat, en el meu nom i dels meus companys volem donar el nostre agraïment a tots els que fan possible que puguem viure intensament la nostra festa major. Gràcies a l’Ajuntament de Tarragona que a través del Servei Municipal de la Discapacitat organitza aquest programa, gràcies a l’empresa Dow Chemical Ibérica, que promociona el voluntariat entre els seus empleats i aporta els diners del patrocini econòmic i també el nostre agraïment a tots els amics que ens ajuden i acompanyen en tot moment. Sense tots vosaltres no podríem integrar-nos tan activament a les festes.

Ja estem esperant l’any que ve per a poder tornar a gaudir tant com ho hem fet tots aquests anys. Gràcies amics de la penya Festa per a Tothom.

Carles Balañá Magrané

(Residència Sant Salvador. Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También