Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Opinion EL VORAVIU

Fins als Jocs, tots amb sabatilles esportives

Una manera de crear complicitat ciutadana amb els Jocs seria anar tots amb sabatilles fins a la celebació de l-esdeveniment.

Josep Ramon Correal

Whatsapp
L'alcalde de Tarragona, Josep èlix Ballesteros

L'alcalde de Tarragona, Josep èlix Ballesteros

Aquesta setmana han causat furor les sabates esportives que l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Balleteros, ha lluït en tots els actes a què ha anat, tant oficials com informals. La persistència en el calcer, molt cridaner en un alcalde, ha fet córrer la brama que la primera autoritat municipal fa d’influencer d’una marca de calçat esportiu amb motiu dels Jocs del Mediterrani. Res més lluny de la realitat. El fet que Ballesteros aparegués als programes de Televisió Espanyola amb les cridaneres plantofes ha abonat aquesta versió. Per cert, la llampant franja verda que porten les sabatilles de l’alcalde va crear molts problemes als realitzadors de televisió perquè el verd és un color prohibit als platós perquè provoca conflicte amb els cromes o falsos fons dels estudis televisius. En definitiva, que Ballesteros fa d’influencer d’unes sabates esportives és una fake new. La realitat és que l’alcalde té un problema als peus i ha de dur calçat còmode. Ara bé, atès l’èxit que ha creat la imprevista situació, seria una bona idea promoure que d’aquí als Jocs del Mediterrani tots els tarragonins anéssim pel carrer, a la feina i arreu amb sabatilles esportives. Quina millor manera de promoure els Jocs, l’esport i la salut? Que consti que tampoc faig d’influencer. L’alcalde no sap ni la marca de les sabatilles que porta. I mira que li han preguntat.

Temas

Comentarios

Lea También