Gràcies, Carme!

Carme Forcadell s´ha convertit en un símbol per haver fet que les institucions estiguin al servei de la població, i no a l´inrevés

19 mayo 2017 22:48 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Carme Forcadell ens ha ensenyat aquests darrers tres anys que la societat és més viva que mai, que la gent vol coresponsabilitzar-se dels assumptes públics i que aquest país està preparat per poder fer camí. Així, al capdavant de l’Assemblea Nacional Catalana ha liderat un moviment obert, ampli i transversal per assolir una millora de l’estat del benestar de les persones a través de la República Catalana.

Els que la coneixíem abans del seu esclat mediàtic sabem del cert que el seu compromís amb el teixit associatiu i la transformació social ve de lluny. Amb vocació de servei, són ideals i valors compartits, d’esperit territorial. Natural de Xerta i sabadellenca d’adopció, Forcadell ha estat la principal cara visible d’un procés que surt dels pobles i de les ciutats, d’unes propostes en positiu perquè la participació ciutadana sigui una realitat, perquè votar és normal en un país normal.

Ella, la comunicadora, llicenciada en Filosofia i màster en Filologia, s’ha convertit en un símbol per la seva capacitat de fer que les institucions estiguin al servei d’allò que desitja la població, i no a l’inrevés. A partir de dissabte, després dels mandats estatutaris de l’organització, una nova figura encapçalarà una ANC que té al endavant el repte majúscul de fer efectiu el clam del 9 de Novembre, el mateix que el de les mobilitzacions més espectaculars de la història recent dels darrers setembres.

A pocs mesos pel 27-S caldrà activar de nou, arreu del territori, els milers i milers de voluntaris, perquè tothom ha de poder expressar-se i s’ha d’escoltar tothom, com ja s’ha fet. Cal esvair possibles dubtes, intercanviar punts de vista i exposar arguments. Així, les pròximes setmanes seran cabdals per acabar de dibuixar el futur que es vol, perquè ara existeix l’oportunitat real de poder fer tangible el somni d’una societat més justa, de poder encaminar-se cap a un futur idíl·lic on la democràcia sigui fruit de l’avui. Ara és l’hora de la felicitat de cada dia.

Moltes gràcies, Carme!

Comentarios
Multimedia Diari