Gresol Academy, una nova eina de formació al territori

Atès que la realitat obliga a reinventar-se, a la Fundació Gresol considerem imprescin-dible proporcionar noves solucionsi recursos per preservar els negocis 

28 junio 2020 18:30 | Actualizado a 14 julio 2020 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Excel·lència, talent i innovació. Són les tres senyes d’identitat que acompanyen la Fundació Gresol des de la seva creació ara fa més de vint-i-cinc anys. Durant la seva trajectòria, l’entitat que tinc l’honor de presidir s’ha distingit especialment per l’ànsia de millora constant i per la vocació de servei envers la societat. Aquestes premisses l’han dut a exercir un lideratge que en una situació tan disruptiva com l’actual obliga la Fundació Gresol a redoblar el seu compromís amb el territori.

Som conscients que el món ha canviat i que res no tornarà a ser com abans. Però aturar-se no és una opció. Afrontem un entorn econòmic fortament volàtil i inestable davant el qual és imprescindible accedir a noves eines, recursos i habilitats. Esperonada per aquesta desafiant realitat, la Fundació Gresol ha fet un altre pas endavant i ha posat en marxa Gresol Academy, una nova i potent eina amb la qual volem donar resposta als reptes econòmics de present i de futur, accelerats de manera vertiginosa arran de la terrible pandèmia del coronavirus. 

La iniciativa formativa dóna continuïtat a l’aposta encetada per Gresol al mes d’abril, quan va crear Gresol Online, un fòrum de dinamització i networking basat en trobades virtuals de màxim nivell. Ara, amb Gresol Academy, posem a disposició d’empresaris, directius i emprenedors, els líders del teixit economicoempresarial, les habilitats i avantatges competitius que necessiten per preservar i impulsar els negocis.

L’economia no només ha canviat, sinó que seguirà en constant transformació en el futur. Toca reinventar-se i fer ús de noves solucions i capacitats. I aquest serà el propòsit essencial de Gresol Academy, amb el segell i la garantia propis de la Fundació Gresol.

Hem creat una eina formativa que marcarà diferències i serà de plena utilitat des del primer minut, tal com demanda la nova normalitat empresarial. Gresol Academy oferirà formació 100% pràctica i de qualitat, de la mà d’empresaris de referència i professors de les més prestigioses escoles de negoci. Tot plegat amb l’objectiu de convertir l’actual crisi en temps de noves oportunitats. 

L’activitat que servirà com a targeta de presentació de Gresol Academy tindrà lloc el pròxim 1 de juliol amb una excepcional masterclass, gratuïta i oberta a tothom, titulada ‘Benviguts al nou món’. Serà impartida, de manera online, per l’empresari i assessor Joan Riera, fundador i president d’Active Development i professor d’Emprenedoria i Innovació a ESADE Business School. Durant hora i mitja, de 9.30 a 11 hores, el professor Riera aportarà a les persones assistents importants claus d’èxit enmig de la realitat disruptiva que vivim, afectada per un sisme econòmic del qual cap sector escapa a les seves conseqüències.

La classe magistral se centrarà en les organitzacions resilients i de futur, i puc garantir que esdevindrà molt inspiradora per al nostre dia a dia professional. Hi sou tots convidats, alhora que us animem a romandre atents a les xarxes socials de la Fundació Gresol per estar al dia de les grans novetats que tenim preparades i que ben aviat donarem a conèixer.

Els valors de Gresol ens tornen a marcar el camí: excel·lència, talent i innovació.

 

Emili Correig. Empresari i president de la Fundació Gresol

Comentarios
Multimedia Diari