Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ha de plegar l'alcalde Ballesteros?

Els primers interessats que l'alcalde Ballesteros no plegui són ERC i la CUP, que han demanat que plegui.

Josep Ramon Correal

Whatsapp
Que plegui?
E RC i la CUP de l’Ajuntament de Tarragona han demanat la dimissió de l’alcalde Ballesteros i de la portaveu Begoña Floria arran de l’auto judicial del cas Inipro que apunta a un finançament il·legal del PSC.  Ha de plegat Ballesteros, com demanen ERC i la CU? Segurament els qui tenen menys ganes que plegui Ballesteros són ERC i la CUP. El problema de Ballesteros és que no el deixen plegar. Perquè, després de Ballesteros, què hi ha? La Begoña va en el pack d’Inipro i per tant queda descartada. A banda que la Bego, per ser alcaldessa, hauria de fer un stage a Vallbona de les Monges. Assossec. Villamayor ni pot ni vol. A l’Abelló el van descartar els votants. Qui té més posat d’alcalde (i més ganes) és l’Alejandro Fernández. De fet és el dofí natural de Ballesteros, però el destí els ha situat en partits diferents. Que estiguin tranquils ERC i la CUP que Ballesteros no plegarà. Per desgràcia del propi Ballesteros, que prou ganes en té.

ERC i la CUP de l’Ajuntament de Tarragona han demanat la dimissió de l’alcalde Ballesteros i de la portaveu Begoña Floria arran de l’auto judicial del cas Inipro que apunta a un finançament il·legal del PSC.  Ha de plegar Ballesteros, com demanen ERC i la CU? Segurament els qui tenen menys ganes que plegui Ballesteros són ERC i la CUP. El problema de Ballesteros és que no el deixen plegar. Perquè, després de Ballesteros, què hi ha? La Begoña va en el pack d’Inipro i per tant queda descartada. A banda que la Bego, per ser alcaldessa, hauria de fer un stage a Vallbona de les Monges. Assossec. Villamayor ni pot ni vol. A l’Abelló el van descartar els votants. Qui té més posat d’alcalde (i més ganes) és l’Alejandro Fernández. De fet és el dofí natural de Ballesteros, però el destí els ha situat en partits diferents. Que estiguin tranquils ERC i la CUP que Ballesteros no plegarà. Per desgràcia del propi Ballesteros, que prou ganes en té.

Temas

Comentarios

Lea También