Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Opinion EL VORAVIU

Hard Rock i Joan XXIII, víctimes del desgovern

Ningú no ha deixat de cobrar amb el 155 per no fer res: polítics, directors generals, alts funcionaris i Rita la Cantadora. Això sí que és una malversació de fons públics!

Josep Ramon Correal

Whatsapp
Rajoy en el programa de Herrera en la COPE. EFE

Rajoy en el programa de Herrera en la COPE. EFE

Aquella màxima jesuítica que diu que no hi ha situació per dolenta que sigui que no pugui empitjorar té el seu màxim exponent a Catalunya. Ara mateix acabem d’innovar en les modalitats de governació. Actualment tenim un monogovern, que és el govern de la Generalitat unipersonal amb només el president. Rajoy no pensa publicar al Diari Oficial de la Generalitat (DOG) el nomenament de consellers i, per tant, no poden entrar en vigor. I Torra no pensa canviar els consellers que estan a la presó o que estan a l’estranger. És més, està estudiant accions legals contra el Govern central per bloquejar la publicació aprofitant que la vigència del 155 li ho permet. O sigui que entre Rajoy i Torra, Torra i Rajoy, Catalunya segueix sense Govern. Això significa que acabarem perdent inversions estratègiques com Hard Rock. Els permisos necessaris estan aturats perquè no tenim conseller per firmar-los. El projecte de remodelació de l’Hospital Joan XXIII també està congelat perquè ningú no en dóna el vistiplau. El Govern central no vol utilitzar el 155 d’una forma que sembli que ocupa el poder de la Generalitat. La conseqüència és la paràlisi en temes estratègics. Això sí, ningú no ha deixat de cobrar: polítics, directors generals, alts funcionaris i Rita la Cantadora. Això sí que és una malversació de fons públics!

Temas

Comentarios

Lea También