Hard Rock, l'oportunitat

Cal demanar que l’impacte del projecte reverteixi en les empreses locals, el que aportariaencara més valor afegit

12 julio 2017 08:56 | Actualizado a 20 julio 2017 08:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ningú va dir que seria fàcil. La gènesi del macrocomplex d’oci de Salou i Vila-seca té molts punts en comú amb el que va ser, ara fa més de 20 anys, el naixement de PortAventura. El parc recreatiu va vèncer nombroses dificultats i també reticències. Però a la fi el projecte va veure la llum. I avui costa imaginar com seria la Costa Daurada sense l’activitat de PortAventura i tot el que ha estat capaç de generar al seu voltant.

Per això des de la Cambra sempre vam donar el nostre suport a BCN World. I ara mantenim aquesta voluntat amb el Hard Rock Entertainment World. Les xifres són prou eloqüents: una inversió de 2.000 milions d’euros –el doble de PortAventura– i la creació de més de 2.100 llocs de treball directes. Només cal demanar que l’impacte del projecte reverteixi en les empreses locals, el que aportaria encara més valor afegit a un equipament que reforça la marca turística de les nostres comarques.

Precisament, per la dimensió i l’envergadura del projecte, és ara quan cal demanar que es potenciïn les infraestructures de comunicació que són bàsiques per garantir l’èxit d’un projecte d’aquestes característiques. L’Aeroport de Reus esdevé un element central d’aquest àmbit. I per això l’aspiració de convertir-lo en la quarta pista del Prat o –per què no– en la tercera, agafa una nova volada atenent les perspectives que genera Hard Rock.

I per això, també, és tan important que s’executi la construcció de l’Estació Intermodal Central del Camp. Si des de Madrid fa uns mesos se’ns qüestionava el projecte per la seva viabilitat econòmica, ara torna al primer pla la conveniència d’aquesta infraestructura tan important per al transport de viatgers i que, enllaçat amb l’aeroport, pot esdevenir un nus de comunicació de primer ordre per donar resposta a les necessitats.

Aquesta és una qüestió cabdal que compta amb les simpaties de nombroses institucions i entitats de la Costa Daurada i que, en l’escenari actual, cal defensar per tenir unes infraestructures a l’alçada i les exigències dels equipaments turístics.

Comentarios
Multimedia Diari