Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Homes de Estat o oportunistes?

Whatsapp

Com a resultat de les eleccions del 20D, els votants del PP, PSOE i Ciutadans representen l’opció constitucional, que reuneix al 70% de l’electorat.

El preocupant és que el PSOE, en el pitjor moment electoral de la seva història, es negui a qualsevol pacte amb el Partit Popular, que ha estat el guanyador de les eleccions i amb el qual comparteix la cohesió de l’Estat. El seu secretari general pretén demostrar una suposada incapacitat de l’actual Cap de Govern per formar govern i presentar-se després com a alternativa.

Per aconseguir-ho, recordem, Sánchez necessita el suport de Podem i la complaença dels secessionistes. El seu seria un Executiu feble i sotmès a perilloses pressions. Com ha dit un dels líders socialistes, és hora de mirar pel bé d’Espanya abans que pel del propi partit. Però és que a més, l’aliança amb “Podemos” seria la fi devastadora per als socialistes. I és que Espanya necessita homes d’estat més que oportunistes líders de partit.

José Morales Martín

(Palafrugell)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También