Inundacions constants al barri del Port

19 mayo 2017 22:08 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sóc veí del barri del Port des de fa molts anys i tenim un problema que mai no se soluciona. A veure si des d’aquesta secció es pot fer una miqueta de pressió perquè l’Ajuntament ens solucioni la papereta. Resulta que vivim en un barri on quan hi ha pluges fortes se’ns inunden els carrers, concretament a mi el que m’afecta és Smith amb Castaños.

Cada vegada que plou això és un dilema , els veïns hem d’estar atents perquè es col·lapsa el sistema de clavegueram i les aigües fecals surten i se’ns fiquen als portals, locals i pàrquings. I ja ens veuen a nosaltres a les tantes del matí intentant contenir aquesta aigua amb sistemes primitius, per tal que no ens arribi a fer malbé ni l’ascensor ni la fusta del portal, per no dir que si no netegem ràpid aquesta olor impregna tota l’escala. Al pàrquing, per aquestes aigües hem tingut rates i ara amb la calor netejant i tot tenim puces. Per no dir els diners que ens costa extreure l’aigua i la seva neteja. Vostè faci números si ho hem de fer tres cops l’any.

Jo porto al barri uns 15 anys i això passa des de fa més de 40. Tot perquè no es volen gastar els diners en agafar i fer una canonada més gran. I això no ho dic jo, sinó que els mateixos treballadors d’Ematsa (empresa que realitza les tasques de neteja i manteniment) ho poden confirmar amb informes que jo he tingut a les meves mans. Tenim un clavegueram gran i és possible fer aquesta ampliació, la qüestió és que l’Ajuntament no sé per quin motiu no ho vol fer.

Rafael Medina

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari