La Copa es juga avui

M'explicaré. La primera volta de l'OK Lliga és la que determina quins són els equips classificats a la final a vuit de la Copa

19 mayo 2017 23:54 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

M’explicaré. La primera volta de l’OK Lliga és la que determina quins són els equips classificats a la final a vuit de la Copa. Quan resten dues jornades –una avui, i la propera el 3 de gener- encara hi ha equips que disposen de l’oportunitat d’entrar entre aquests vuit escollits que jugaran la Copa a Blanes, del 26 de febrer a l’1 de març.

Així doncs, a hores d’ara, hi ha tres equips que ja tenen la seva presència garantida: Barça, Liceo i Vic. La resta, fins a 10 equips, encara tenen opcions matemàtiques per aconseguir una de les cinc places que encara hi ha en joc. I entre ells hi ha el Moritz Vendrell, el Reus Deportiu, i el Café Crem Calafell.

L’equip que ho té millor, ara mateix, és el Reus Deportiu, quart a la classificació que, de mantenir el lloc, ocuparia una de les places de cap de sèrie. Els d’Alejandro Domínguez juguen avui davant d’un dels equips classificats, el Vic. Ho fan a la pista osonenca, un olímpic, el viguetà, que no se l’hi dona gaire bé als roig-i-negres i on van caure 6 a 1 la temporada passada. El darrer partit de la primera volta el jugaran a casa contra el Noia. Els de Sant Sadurní és un dels equips implicats en la lluita per ser a Blanes i caldrà veure com arriben, un i altre, a aquesta darrera jornada.

El Moritz Vendrell i el Café Crem Calafell ho tenen més difícil que el Reus, però no impossible. De fet, si es classifiquessin els tres equips estaríem davant d’una nova fita històrica de l’hoquei tarragoní, ja que primer cop tres equips de la demarcació es classificarien per a disputar la final a vuit de la Copa del Rei. El Moritz Vendrell s’enfronta dos rivals directes. Després d’un mol mal inici a l’OK Lliga, els de la capital del Baix Penedès depenen d’ells mateixos per accedir-hi. Però per això han de guanyar els dos partit, avui contra l’Alcoi –amb el Cerceda, l’equip revelació- i a les Comes contra l’Igualada. L’equip de Pere Varias, que ha guanyat els últims tres partits, haurà de mantenir el nivell en els dos propers. Poder reeditar el títol per tercer cop passa per sumar sis punts.

El cas dels calafellencs significaria franquejar un nou mur. Si la temporada passada aconseguia el pas per primer cop per prendre part en una competició continental, en el seu cas la Copa del CERS, ara pot fer-ho amb la Copa. Té els mateixos punts que el Moritz, i se la jugarà amb un Lleida amb opcions gairebé nul·les i a la pista de l’Alcoi.

La gesta es possible.

Comentarios
Multimedia Diari