Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Jove Orquestra Intercomarcal

Whatsapp

Un any més la Jove Orquestra Intercomarcal ens ha obsequiat amb una delícia de concert que no deixa ningú indiferent.

Aquesta formació semiestable està integrada per joves músics de diverses procedències, que cada any s’apleguen per preparar l’execució de les obres seleccionades de la mà del seu jove director, en Marcel Ortega. La passió i entrega que aquest posa en la direcció orquestral es nota que les sap transmetre als músics intèrprets obtenint així una qualitat interpretativa que cada any supera la del concert anterior. No cal ser gaire entès en la matèria per formar-se l’opinió que tenen poc a envejar a altres formacions, salvant les distàncies. Saben triar obres prou potents per posar-se sense dificultat el públic a la butxaca, cosa que, amb la didàctica i senzillesa amb què el director n’il·lustra l’explicació, aconsegueixen apoteòsicament.

Si la bona música és un bàlsam per als sentits, en una ciutat com la nostra tan mancada de tradició cultural en general i musical en particular, cal cuidar la pervivència d’una formació com aquesta. I més si es tracta de l’acció solidària que amb un concert com aquest duen a terme cada any a un preu d’entrada popular.

Joan Aragonès Margalef

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También