La Pobla de Mafumet, el canvi necessari

Proposem fer bonificacions al rebut de l´IBI, la brossa i als menjadors escolars

19 mayo 2017 22:58 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Pobla necessita un canvi, és una idea que cada cop es va estenent amb més força al nostre poble. Un canvi a millor, sense recriminacions i sense mirades al passat, mantenint allò que s’ha fet bé en aquests darrers anys i des de l’estabilitat institucional, però també amb les idees clares i sabent què és allò que ens convé prioritzar. Un canvi que arriba amb la mà estesa i amb la voluntat de trobar punts d’acord amb un únic objectiu: cercar el millor benestar per als veïns i veïnes de la Pobla de Mafumet.

No m’interessa la polèmica ni la vella política, ja ho avanço. Nosaltres ens presentem amb un equip renovat, per introduir saba nova a l’Ajuntament, amb propostes en positiu per millorar tots junts, sense deixar-nos ningú a la cuneta. Quines són aquestes prioritats que volem impulsar? En primer terme i de manera molt destacada, el servei a les persones, a tots o cadascun dels ciutadans. En uns moments molt marcats encara per la crisi econòmica, i les desigualtats i l’atur que genera, tots els esforços són pocs per donar solució als problemes reals de la vida quotidiana dels veïns de la Pobla. En aquest sentit, crec que tenim camí, i molt, per recórrer. Per exemple, nosaltres proposem oferir bonificacions al rebut de l’IBI, al de les escombraries o al del menjador escolar, volem desenvolupar una autèntica borsa municipal de treball i implantar un ambiciós pla d’ocupació. Amb quin objectiu? Fer tot allò que estigui al nostre abast per facilitar la creació de nous llocs de treball al poble i reduir l’atur que encara patim. Som conscients que darrere de cada persona o família amb membres a l’atur hi ha molt de dolor, molt de patiment i molta angoixa que creix quan es constata que van passant els mesos sense poder trobar un nou lloc de treball. El nostre primer compromís, com sempre, és amb ells.

Parlo de benestar i de polítiques socials, el que comporta, també, potenciar les beques acadèmiques adreçades als joves del poble, millorar i ampliar el servei de teleassistència a la gent gran i, especialment, els serveis adreçats a les persones en situació de dependència i als seus familiars. També impulsarem un espai municipal per a la gent jove –un altre dels col·lectius especialment colpejats per la crisi– i fomentarem l’esport base a la Pobla. Com veieu, es tracta d’un programa perfectament realitzable si hi ha la voluntat política per dur-ho a terme. No es tracta de fer volar coloms, ni de prometre demagògicament l’irrealitzable. Nosaltres som gent seriosa que compleix amb els seus compromisos. Per això, amb molta humilitat, m’adreço a tots aquells que vulguin un poble líder en benestar, cohesió social i paràmetres de qualitat de vida d’excel·lència en el conjunt del Tarragonès.

Comentarios
Multimedia Diari