La guerra arriba a Barcelona i Cambrils

"Això és una guerra, i a les guerres cal fer tot el necessari per guanyar-les utilitzant la força de què disposa el món lliure, perquè si no corres el risc de perdre-les"

18 agosto 2017 10:04 | Actualizado a 18 agosto 2017 10:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Barcelona i Cambrils han patit els enèsims atropellaments massius que els gihadistes perpetren a Europa, en el darrer episodi de la guerra oberta que el món civilitzat lliura contra el terrorisme islamista. Relativitzar l’amenaça que representa la ideologia que alimenta Estat Islàmic i les seves diverses versions passades i futures és reproduir els caríssims errors comesos al segle XX a l’hora de fer front al nazisme o l’estalinisme.

Això és una guerra, i a les guerres cal fer tot el necessari per guanyar-les utilitzant la força de què disposa el món lliure, perquè si no corres el risc de perdre-les. I cada atemptat que sega vides innocents, a més de la dels porcs que s’hi immolen, és una batalla perduda. Les guerres també ens aboquen a la disjuntiva d’haver de decidir entre ells i nosaltres. I en aquest conflicte està clar qui són ells.

L’enemic no és la religió musulmana ni els creients que la professen, però sí les persones i països que apliquen, difonen i financen les lectures extremistes de l’Islam, amb l’objectiu implantar la barbàrie com a forma de vida i la guerra santa per imposar-la arreu del món. 

Comentarios
Multimedia Diari