Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La guerra arriba a Barcelona i Cambrils

"Això és una guerra, i a les guerres cal fer tot el necessari per guanyar-les utilitzant la força de què disposa el món lliure, perquè si no corres el risc de perdre-les"

jcruset jcruset

Whatsapp
El Faro

El Faro

Barcelona i Cambrils han patit els enèsims atropellaments massius que els gihadistes perpetren a Europa, en el darrer episodi de la guerra oberta que el món civilitzat lliura contra el terrorisme islamista. Relativitzar l’amenaça que representa la ideologia que alimenta Estat Islàmic i les seves diverses versions passades i futures és reproduir els caríssims errors comesos al segle XX a l’hora de fer front al nazisme o l’estalinisme.

Això és una guerra, i a les guerres cal fer tot el necessari per guanyar-les utilitzant la força de què disposa el món lliure, perquè si no corres el risc de perdre-les. I cada atemptat que sega vides innocents, a més de la dels porcs que s’hi immolen, és una batalla perduda. Les guerres també ens aboquen a la disjuntiva d’haver de decidir entre ells i nosaltres. I en aquest conflicte està clar qui són ells.

L’enemic no és la religió musulmana ni els creients que la professen, però sí les persones i països que apliquen, difonen i financen les lectures extremistes de l’Islam, amb l’objectiu implantar la barbàrie com a forma de vida i la guerra santa per imposar-la arreu del món. 

Temas

Comentarios

Lea También