Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

La plaça Corsini de Tarragona

Whatsapp

No sé si ho he entès bé, però segons diu la regidora de Comerç, Elvira Ferrando al Més Tarragona, el Mercat Central podria estar finalitzat a últims del 2016 o principis del 2017.

Doncs jo em pensava que ja estava tot acabat i que s’inauguraria el passat desembre. Deuen ser les ganes de veure’l enllestit i que tot torni a la normalitat després de tants anys.

I també tenia entès que posarien alguna cosa pels nens de la zona, ja que veient un lloc disponible tan gran, hi tindria cabuda. O sigui que, el concurs de dibuix que van fer per a què els nens diguessin la seva, ha estat una simple anècdota. Il·lusió per terra.

Si com diuen, l’excusa són els camions que han de transitar els dies del mercadet (dimarts i dijous), no ho sabien abans de fer aquest concurs que no seria possible?

No acaba aquí la cosa, sinó que mentre ha estat el mercadet a la Rambla Nova, ha anat creixent i, ara pretenen que càpiga tot a Corsini?

La veritat, tot està sortint molt al revés del que esperava el veïnat. No cal parlar ni fer perdre el temps en reunions ni enquestes, si al cap i a la fi, es fa una altra cosa.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También