La plaça Corsini de Tarragona

19 mayo 2017 20:40 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

No sé si ho he entès bé, però segons diu la regidora de Comerç, Elvira Ferrando al Més Tarragona, el Mercat Central podria estar finalitzat a últims del 2016 o principis del 2017.

Doncs jo em pensava que ja estava tot acabat i que s’inauguraria el passat desembre. Deuen ser les ganes de veure’l enllestit i que tot torni a la normalitat després de tants anys.

I també tenia entès que posarien alguna cosa pels nens de la zona, ja que veient un lloc disponible tan gran, hi tindria cabuda. O sigui que, el concurs de dibuix que van fer per a què els nens diguessin la seva, ha estat una simple anècdota. Il·lusió per terra.

Si com diuen, l’excusa són els camions que han de transitar els dies del mercadet (dimarts i dijous), no ho sabien abans de fer aquest concurs que no seria possible?

No acaba aquí la cosa, sinó que mentre ha estat el mercadet a la Rambla Nova, ha anat creixent i, ara pretenen que càpiga tot a Corsini?

La veritat, tot està sortint molt al revés del que esperava el veïnat. No cal parlar ni fer perdre el temps en reunions ni enquestes, si al cap i a la fi, es fa una altra cosa.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari