Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

La visió política de Reus

Whatsapp

Realitzo aquest escrit amb la sana intenció que no canviïn la realitat política actual: treu pit el govern de la ciutat (Convergència i Ara Reus) exposant que els pressupostos no són d’esquerres o de dretes, sinó més socials. La pregunta que em faig és si s’han tornat més sensibles a la realitat social de Reus o és que fins ara la situació de crisi social, alimentària, d’habitatge i de relació entre la institució pública amb la ciutadania en forma de transparència i participació no era de necessitat urgent fins a l’any 2016.

Crec sincerament que els moviments socials i entitats de la ciutat, a través dels partits que sempre han defensat polítiques socials com els d’esquerra de veritat, fan que baixin del seu pedestal els partits polítics que han governat d’esquena als problemes de la ciutat i sense una projecció de futur per aquesta ciutat, excepte endeutar-lo fins a la melsa. El govern actual ha hagut d’acceptar altres ‘actors’ per a l’aprovació dels pressupostos, i aquests han decidit confiar sense conèixer si en la memòria dels pressupostos 2015 s’ha realitzat la inversió prevista en els àmbits socials, com tan preocupats apareixen ara. L’acceptació dels pressupostos és un intent d’imitar el procés de canvi de ciutats com Barcelona o Madrid

Per tant, no és una obertura cap a altres partits o necessitats socials, és una obligació si volen aprovar pressupostos. I no és un èxit d’ell o del seu partit, sinó de la necessitat del canvi social i polític que ells no poden ni podran aturar.

Ricard Redondo

(Reus)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También