L'antic camí de l'ermita de la Salut

19 mayo 2017 23:57 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta és la tercera carta al director del Diari de Tarragona que faig, ja que fa quasi dos anys, vaig sol·licitar per escrit a l’Ajuntament de Tarragona, de forma reglamentaria, l’arranjament de part de l’antic camí de l’ermita de la Salut. Dic part, perquè la meitat esta ben asfaltat i il·luminat amb gairebé 15 fanals i l’altra part, des de les escales que l’uneixen amb el passeig Torroja fins al carrer Mozart, només hi a un fanal.

Dit tot això, veig en el rebut de l’IBI de l’any 2014, que consideren la propietat que tinc junt al meu germà com a bens immobles urbana i per aquest motiu em cobren una quantitat d’uns 523,14 € anuals, incloent escombraries. I, al·leluia!!, fa prop de un més l’Ajuntament va tapar els clots amb quitrà, realment s’ha fet un pedàs, però donat a com estava al menys s’hi pot circular, tan a peu, com en bicicleta o amb cotxe.

En ser zona urbana, el camí no deixa de ser un carrer més de la nostra ciutat. Per tant crec que tinc dret a demanar seriament, que posin fi al mal estat del camí, no tapant de mala manera els clots, sinó asfaltant-t’ho com cal, traient de les parets dels diferents masos del camí totes les herbes que ratllen els cotxes i poden fer esgarrinxades a les persones que hi circulin , i posant-hi uns quants fanals, no ja tants com a l’altre meitat, però al menys els suficients per poder caminar sense por a que t’assaltin.

També sóc copropietari del número 3 de l’esmenta’t camí on hi han les escales que uneixen el passeig Torroja amb el camí. Fa molts anys hi havia unes escales, ara ja no se com denominar-les. Realment és una vergonya com està aquest pas per on hi passen moltes persones, algunes de certa edat. En tot cas l’Ajuntament de Tarragona també ho considera immoble urbà, amb un cost de l’IBI l’any 2014 de 532€.

Espero que amb les municipals a dos passes, l’ajuntament de Tarragona prengui nota i es decideixi a actuar arranjant un camí que a hores d’ara només cuida alhora d’aconseguir recaptar impostos i també tingui en compta que, a on viuen segons paraules del regidor Castillo els “pijos”, també hi viuen persones que segurament voten perquè pugui estar ell al lloc a on està.

Josep M. Rovira Ferré

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari