Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Lavabos

A Tarragona la serpent d´estiu ha estat la polèmica per la instal·lació d´urinaris portàtils prop dels monuments de la ciutat

Josep Ramon Correal

Whatsapp

A Tarragona la serpent d’estiu ha estat la polèmica per la instal·lació d’urinaris portàtils prop dels monuments de la ciutat. Albert Abelló ha considerat «una falta de respecte» la presència de pixadors de peu a la vora del Portal del Roser. Té raó. Fa mal a la vista i a la sensibilitat del decòrum la imatge de gent palplantada amb el posat típic de fer aigua. L’estri és, a sobre, discriminatori. I les senyores, on evacuen? La polèmica m’ha agafat a Copenhaguen, una ciutat modèlica en matèria de lavabos públics. Els llocs més freqüentats com ara el moll de Nyhavn o la zona comercial d’Stroget disposen d’excusats de cinc estrelles: nets, vigilats i atesos de forma permanent. Mai no falta paper ni tovalloles, aigua calenta... i gratis total. No els ve d’ara als danesos aquesta polidesa. Un dels atractius del castell de Kronborg i de la torre Rundetarn és veure les seves comunes. Mostra’m els lavabos públics i en diré el nivell social d’un país.

Temas

Comentarios

Lea También