Les cartes al director del dia

19 mayo 2017 22:27 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Comiat a la Llar d’infants Edelweis

Per agafar-nos de la mà, per netejar-nos el nas, per recollir-nos quan ensopeguem, per ensenyar-nos tantes coses, per celebrar junts i juntes tantes festes, per respondre’ns als nostres coms, quès i perquès, per abraçar-nos quan plorem, per jugar amb nosaltres, per cantar i ballar sempre, per renyar-nos i ensenyar-nos a disculpar-nos, per dinar i berenar cada dia amb nosaltres, per ser valentes i somriure davant de les adversitats, per ajudar-nos a deixar enrere els bolquers i el xumet, per ajudar-nos a crèixer i per formar part dels nostres cors i famílies... per tot això i molt més, ens heu fet ser i sentir molt especials a tots els nens i nenes Edelweis des de fa 35 anys… MOLTES GRÀCIES LLAR D’INFANTS EDELWEIS!!

M. Roser Cuesta Martínez

(En representació dels nens i nenes de la Llar d’infants Edelweis. Tarragona)

Formadores de músicos

No es habitual reconocer públicamente el trabajo bien hecho por un tercero, pero creo que en esta ocasión sería una injusticia no hacerlo. Quiero reconocer la labor de todo el equipo directivo, profesores y profesionales que se dejan el alma formando y educando a multitud de jóvenes tarraconenses en el conservatorio de música de la Diputación de Tarragona.

Y por supuesto dentro de este gran equipo, me permito poner nombre y apellidos, y hacer especial mención por su gran trabajo, que va mucho más allá de lo exigido, a los profesores de lenguaje musical y harmonía Milagros Pastor y Antonio Sebastià, al director de la banda Jordi Masip, a la directora del centro Marta Saldaña, y por supuesto, al profesor de saxo, al gran maestro, gran músico, gran pedagogo, gran profesional y gran persona QUIM SUBIRATS.

No quiero olvidarme de dos personas que sin ser formadores, sin ellos el conservatorio no sería lo mismo, Francesc Roca y Sonia Guardeño.

Mi experiencia personal me demuestra que, gracias a este gran equipo humano, la música deja de ser una dura actividad extraescolar, y se convierte en una forma de relación y convivencia, una fuente de cultura y para algunos incluso una muy buena terapia.

Para acabar, recomiendo a todos los padres que le den a sus hijos la oportunidad de formarse en el conservatorio de Tarragona. Siempre se lo agradecerán.

Carlos Escudero Saornil

(Tarragona)

Agraïment dels voluntaris de la Fundació Miquel Valls

Els Voluntaris de les Terres de l’Ebre de la Fundació Miquel Valls volen agrair a tots aquells que han fet possible la I Jornada d’actualització en ELA celebrada el passat dissabte 13 de juny a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Aquesta jornada beneficia formativament i informativament tan a professionals del món sanitari com a familiars i afectats per l’ELA.

És important que se celebrin actes com aquest, sobretot en l’entorn mèdic, perquè l’objectiu ha de ser detectar la malaltia a temps i implicar a tot l’equip sanitari, des de metges i equip dels centres d’atenció primària a neuròlegs, pneumòlegs, endocrins, passant per molts altres professionals.

Volem agrair també a la Fundació Miquel Valls el paper tan important que desenvolupa durant tot el procés de la malaltia: des del seu suport psicològic, burocràtic i d’assistència social, l’adaptació de l’habitatge, facilitar productes ortopèdics i, en general, de l’ajuda per a la millora de la qualitat de vida del les persones afectades per l’ELA. Amb ells, la malaltia es fa més portable. Gràcies a la Fundació Miquel Valls podem dir que hem esdevingut una gran família!»

Montse Trullén

(Tortosa)

Comentarios
Multimedia Diari