Les cartes al director del dia

19 mayo 2017 17:01 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Promeses incomplides

Devem estar dintre de les ciutats que més s’han deixat de complir les promeses electorals. Sempre sentim el mateix i ens ho creiem. Ens han envaït l’enteniment de projectes, per il·lusionar-nos, però lluny de realitzar-los, o bé els han posposat o bé els han oblidat.

Que no és tota la culpa dels polítics? Doncs a algú s’ha de culpar; si no, creurem que som nosaltres mateixos i això sí que ha de quedar totalment descartat. Nosaltres ens limitem a pagar impostos, encara que n’hi ha que s’escaquegen tot el que poden, i de vegades són els que més es queixen de tot.

Sort que hi han associacions molt involucrades amb la ciutat, però tot i així, no podem veure realitzades totes les propostes de millora promeses.

No ens hem de cansar de repetir el fiasco d’obra del pàrquing Jaume I, sense solució, diuen.

La universitat havia d’anar a la Tabacalera, també una gran biblioteca publica, després deien que oficines municipals. Finalment veurem com s’enfonsa lentament.

El Banc d’Espanya que també ens van dir que era nostre, és refugi de coloms de moment, fins que el reclamin els okupes.

Anys i panys fa que sento dir que la Savinosa es convertiria en un ressort, escola d’hostaleria i també residència per a la gent gran, entre altres coses.

Sobre la Ciutat Residencial ara sento dir que ho volen llogar, però crec que simplement és per distreure al personal. Moltes propostes, estudis, projectes, però finalment, tot queda en res.

La catedral desllueix fa uns quants anys per culpa de la no construcció de l’hotel a Ca l’Ardiaca.

Tot per culpa dels diners, però no perquè no n’hi hagin, sinó perquè estan mal distribuïts. Se’ls gasten amb unes coses que potser no calia. Moltes representacions, molts viatges, oficines per expresidents, sous desorbitats, jubilacions milionàries, però aquí tots com a béns.

Any rere any, sempre és la mateixa història, no avancem, no reclamem (només uns quants). Parlem a l’esquena, però no alcem el crit al cel perquè ens escoltin. Quedem tots com a béns.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

El proyecto de la Budellera

Parece ser que en esta zona de nuestra ciudad hay un proyecto de urbanizar y construir bastantes edificios, centro comerciales, etc., etc. Por lo visto el Ayuntamiento ya ha dado luz verde al proyecto.

Creo que sin consultar a la gente que vive en esta ciudad igual que ha pasado con la «ciudad judicial». Primero lo que habría que hacer es rehabilitar edificios que ya existen en la ciudad y promover el comercio en la misma, que cada día se está cerrando un local.

Rafael García Galisteo

(Tarragona)

‘Fum, fum, fum’

El govern central ara diu que vol oferir més diàleg a Catalunya. Per què ara? Serà real el diàleg?, o hi ha gat amagat?

Sembla que els de Madrid s’han adonat que evitant el diàleg no aconseguiran solucionar el seu major problema, el procés sobiranista català, però no sé si han entès que per dialogar amb algú primer has de deixar d’atacar-lo i segon si t’has de trobar amb algú per iniciar el diàleg, potser és millor el president de la generalitat, representant del poble català elegit democràticament en unes eleccions, que trobar-se amb l’oposició i altres polítics que no formen part del govern català.

Si volen dialogar, perquè permeten que la presidenta del parlament Carme Forcadell hagi d’anar a declarar al TSJC per haver permès la votació de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituïen?

Perquè imposen els seus festius els nostres ajuntaments i càrrecs electes, i els amenacen amb els tribunals si no els fan?

Perquè la vicepresidenta del govern espanyol primer es reuneix amb els polítics que tenen menys representació en el parlament català i que no representen la majoritària dels catalans?

En fi els fets parlen per si sols, crec que l’oferta de diàleg del govern central és «fum, fum, fum».

Oriol Sánchez Muñoz

(El Lloar. Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari