Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Les coses pendents de fer a Tarragona

Whatsapp

No sé si l’alcalde de Tarragona ho farà bé però sí que vull dir que hi ha moltes coses a fer, com per exemple la façana marítima, la Sabinosa que ha quedat en punt mor i no hi fan res de res. La Tabacalera es podria fer una grandiosa biblioteca per a totes les necessitats dels tarragonins i en general per a tothom els grans estudiosos. El pàrking Jaume I fins ara gastos i gastos y pocs beneficis. Tot això s’ha d’aprofitar per tots els tarragonins tinguin la ideologia que tinguin abans de tot y sobre tot som tarragonins.

El Mercat Central se hi ha gastat milions a punta pala que no feia tanta falta. Jo ja deixaria el que hi ha a la plaça que fa uns quans anys i be que funciona i al central i muntaria una altra història, amb el temps veurem com acabarà.

Lo del Banc d’Espanya es un edifici local grandiós i es podríem fer infinitat de coses com per exemple a la planta principal es podria aprofitar per fer una bona sala de ball per a tots els jubilats, gent gran, una cafeteria i taules al voltant i per a tota la demès gent.

Dos dies a la setmana ball, els altres dies activitats varies, concerts, xerrades, exposicions, i un dia a la setmana cine com es fa a la Diputació, però si es fes aquí al Banc d’Espanya fora diferent, dons la majoria de gent gran i de mitjana edat ens passem hores rambla amunt rambla avall, doncs si tinguéssim algun lloc per passar-hi una bona estona ens passaria millor el temps. Fins i tot una saleta per jugar a les cartes, al dominó, sala d’estar per veure la tele i fullejar el diaris corresponents del dia, etc, etc.

Al ser a la mateixa Rambla tot això seria molt bo per a tothom i en especial els tarragonins. Una vegada estem fora de la vida laboral ens convé molta activitat i distracció i segurament que en retrobaríem amb molta gent, companys de treball que fa alguns anys que ni ens veiem. Desitjo i espero que algun dia ben proper es faci realitat.

Joaquim Escolà Aymí

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También