Les coses pendents de fer a Tarragona

19 mayo 2017 22:29 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

No sé si l’alcalde de Tarragona ho farà bé però sí que vull dir que hi ha moltes coses a fer, com per exemple la façana marítima, la Sabinosa que ha quedat en punt mor i no hi fan res de res. La Tabacalera es podria fer una grandiosa biblioteca per a totes les necessitats dels tarragonins i en general per a tothom els grans estudiosos. El pàrking Jaume I fins ara gastos i gastos y pocs beneficis. Tot això s’ha d’aprofitar per tots els tarragonins tinguin la ideologia que tinguin abans de tot y sobre tot som tarragonins.

El Mercat Central se hi ha gastat milions a punta pala que no feia tanta falta. Jo ja deixaria el que hi ha a la plaça que fa uns quans anys i be que funciona i al central i muntaria una altra història, amb el temps veurem com acabarà.

Lo del Banc d’Espanya es un edifici local grandiós i es podríem fer infinitat de coses com per exemple a la planta principal es podria aprofitar per fer una bona sala de ball per a tots els jubilats, gent gran, una cafeteria i taules al voltant i per a tota la demès gent.

Dos dies a la setmana ball, els altres dies activitats varies, concerts, xerrades, exposicions, i un dia a la setmana cine com es fa a la Diputació, però si es fes aquí al Banc d’Espanya fora diferent, dons la majoria de gent gran i de mitjana edat ens passem hores rambla amunt rambla avall, doncs si tinguéssim algun lloc per passar-hi una bona estona ens passaria millor el temps. Fins i tot una saleta per jugar a les cartes, al dominó, sala d’estar per veure la tele i fullejar el diaris corresponents del dia, etc, etc.

Al ser a la mateixa Rambla tot això seria molt bo per a tothom i en especial els tarragonins. Una vegada estem fora de la vida laboral ens convé molta activitat i distracció i segurament que en retrobaríem amb molta gent, companys de treball que fa alguns anys que ni ens veiem. Desitjo i espero que algun dia ben proper es faci realitat.

Joaquim Escolà Aymí

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari