Les formes també en política són importants!

19 mayo 2017 22:06 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el meu escrit del passat 5 de juliol, opinava respecte a les eleccions del 27-S. Entre d’altres consideracions deia: «tots junts», però la forma era en la visualització d’una candidatura política. Les eleccions encara que se les vulgui plebiscitàries, no deixen de ser polítiques (camí cap a la independència!), per tant era molt important que qui ha fet l’esforç en el camí : Mas, Junqueras i Fernàndez fossin els qui estirin del ‘carro’, la societat civil i no com s’ha fet. Hi ha molta gent que no entén res! No sé qui ha estat l’estrateg però sota la meva opinió sortim al combat malament.

Bé, ara ja no té solució, però algú ho havia de dir. Ara el que cal és organitzar molt bé després que el president Mas hagi signat el decret de convocatòria de les eleccions per al 27-S; cal que expliquin a la ciutadania molt bé el següent:

-Per què volem la independència?

-Qui ho explicarà?, a banda dels candidats de la llista. Caldria que fossin persones de rellevància i de credibilitat personal, n’hi ha i moltes. Vull dir no deixar-ho només als candidats.

- Si s’aconsegueix la majoria suficient de diputats i vots que donin una resposta incontestable, quin és el camí a continuar?

- Important! Qui ens avala de la resta del món i, més concretament, de la Unió Europea?

Algú em pot dir que tot el que plantejo està ja preparat, que no tinguem por. Bé no es tracta de tenir por, sinó d’estar ben informats perquè en democràcia també és important.

Ànim i endavant.

Jordi Sànchez Solsona

(Calafell)

Comentarios
Multimedia Diari