Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Les noves línies del bus a Tarragona

Whatsapp

Els veïns del barri del Miracle voldrien fer tres preguntes a qui correspongui, perquè no tenim prou clar el que a continuació detallem.

1. Com hem d’anar a l’Hospital Joan XXIII, si s’ha eliminat l’únic bus que hi anava fins ara, que era el núm. 1 ?

2. Aprofitant l’escrit, per què no es respecta la parada que abans hi havia a la vorera dels jardins dels caiguts (on ocasionalment s’instal·la la xurreria), per la parada del núm. 21, que ve de l’estació de tren, i el núm. 8 de la Rambla Vella, tots dos en direcció a la Diputació?

Si fos convenient, també es podria posar altre cop la parada del passeig de Sant Antoni, que hi havia dalt de tot de la pujada, o sigui, davant d’on para el bus de baixada. La parada de Pilats podria ser eliminada?

3. A l’espai de la Ciutat Jardí, per què no treuen els pals de fusta de telefònica, si fa tres anys que es van acabar les obres i tota la instal·lació de les canonades ja estaven llestes? És molt fàcil.

Tot això aniria molt bé per al veïnat.

Jordi Sardà

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También