Les parades del bus urbà de la Imperial Tarraco

19 mayo 2017 17:46 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fa temps que penso en escriure fent referència a les parades del bus urbà de la plaça de la Imperial Tarraco, i d’avui no passa. Com pot ser que hi hagi fins a sis parades amb el mateix nom, en indrets diferents, alguna fins i tot fora de la plaça?

Les enumero: una a la mateixa plaça, davant de l’antiga facultat, ara edifici municipal; uns metres més enllà, entre els carrils de baixada i pujada de l’av. del Marquès de Montoliu, la segona; al costat de les delegacions dels ministeris, ja a l’av. de Roma, la tercera; al principi del carrer de Pere Martell, a tocar de l’estació d’autobusos, la quarta; a la plaça, davant l’edifici de l’antiga Caixa Tarragona, la cinquena; i a l’avinguda de Prat de la Riba, la sisena.

Això crea confusió (almenys a mi) a l’hora d’agafar el bus, i més si la parada no està a la mateixa plaça. Si no ets habitual d’una línia determinada, no saps on has d’anar per agafar un determinat bus. No seria més encertat que cada una tingués un nom diferent o, si més no, estiguessin numerades? Plaça de la Imperial Tarraco 1, 2, 3, etcètera.

Pere Gomés Baratas

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari