L'orgull d'haver servit a Tarragona

Sempre ens quedarà l´orgull i l´honor d´haver servit a la nostra ciutat

19 mayo 2017 22:41 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

He de començar confessant que aquest escrit m’ha costat molt més que d’altres, de ben segur perquè no és fàcil gestionar totes les emocions que s’acumulen després de quatre anys de treball dur i entusiasta. Com a regidor, crec que és oportú fer-vos arribar un darrer escrit de comiat després d’un mandat municipal que s’ha acabat.

Han estat quatre anys plens d’experiències enriquidores, que m’han permès conèixer millor la ciutat que estimo. Ser conseller de Tarragona és un honor per a les persones que tenim vocació de servei públic, malgrat que aquesta vocació no només es pot exercir des de la política sinó també des de les distintes activitats associatives o professionals. En el meu cas és l’advocacia, professió que no he deixat mai i que continuaré, ara, amb dedicació completa.

Durant aquest temps he pogut entrar en contacte amb moltes persones i entitats. He escoltat i analitzat els seus problemes, les seves inquietuds, i he tractat d’ajudar-les de la millor manera que m’ha estat possible. A totes aquelles persones amb qui he col·laborat, us dic que podeu comptar amb mi sempre que calgui.

També he conegut el món de la política municipal per dins, el joc democràtic dels partits, dels debats, i la relació amb el mitjans de comunicació. Han estat experiències en general positives, que he viscut com a membre de l’oposició, tan necessària en democràcia, al govern de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i des del grup de Convergència i Unió liderat, penso que dignament, per la companya Victòria Forns. He de dir que sempre m’he trobat a gust amb tots els regidors, tot i les naturals discrepàncies ideològiques i pel model de ciutat que volem per a Tarragona. He respectat sempre els companys i les seves idees, fins i tot quan no les he compartides i, fruit d’això, els enfrontaments dialèctics i polítics que s’han produït mai no ens han distanciat. Finalment, pel que fa als darrers esdeveniments, la nit electoral no va ser fàcil de pair. Una clara majoria de tarragonins han donat el seu suport a la candidatura del PSC, encapçalada per Josep Fèlix Ballesteros, que de ben segur s’esforçarà per dur a bon port Tarragona. Em toca felicitar-lo sincerament. Al mateix temps, vull expressar els millors desitjos als altres regidors electes.

La vida continua, i el que sempre ens quedarà és l’orgull i l’honor d’haver servit, des de la plaça de la Font, a la nostra ciutat i la nostra gent.

Comentarios
Multimedia Diari