Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mai jamai?

Quan Rajoy no diu res, creix el nombre d´independentistes. I quan obre la boca, els sobiranistes es multipliquen exponencialment.

Josep Ramon Correal

Whatsapp

La resposta de Rajoy a la llista unitària ha estat anunciar solemnement que «no hi haurà independència de Catalunya». El president del govern central s’equivoca d’època. Rajoy encara creu que vivim en els temps de l’ordeno y mando. Si l’única resposta que sap donar Rajoy al problema polític que té a Catalunya és la bravata i la comminació, que no tingui cap dubte que hi haurà independència de Catalunya. El mateix Partit Popular ha reconegut que el finançament que pateix Catalunya és injust i que cal canviar-lo. L’informe que es va presentar dimarts del Centre for European Policy Studes  belga conclou que l’escenari continuïsta en el que Catalunya segueixi sent una autonomia amb el règim fiscal comú és «insostenible a llarg termini» i suposa «l’asfixia econòmica i financera». Quan Rajoy no diu res, creix el nombre d’independentistes. I quan obre la boca, els sobiranistes es multipliquen exponencialment. Que vagi fent.

Temas

Comentarios

Lea También