Marea grana a Girona

19 mayo 2017 20:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest diumenge vaig anar a Girona a animar el nostre equip. Com jo, 600 o 700 persones més que portem el Nàstic molt endins nostre. He de destacar la gran feina que fa la Fúria Grana com a grup d’animació. Però, aquest cop, us vull dir que no m’agraden segons quines coses que feu. Sempre hem destacat en tots els camps per ser una afició respectuosa, però no per ser controvertida ni perillosa.

No em va semblar gens bé que cridéssiu «Lugo, Lugo», per molt que algú us fes qualsevol gest o crit poc oportú. El respecte ha de ser un principi bàsic i, encara que no sempre ens reben com a senyors que som, nosaltres som d’un equip molt gran, i així ens hi hem de mostrar. Enviaré també aquest escrit al Diari de Girona, ja que vull demanar disculpes pels nostres crits, que segur que han molestat més d’un aficionat gironí.

Desitjo que tant el Girona com el Nàstic mantinguin les millors relacions possibles, ja que els equips catalans que no som el que tots ja sabem, som oblidats i sembla que, en molts casos, molestem.

Sergi Macià Gornals

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari