Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Massa futbol a les ràdios

Whatsapp

Són les 5 de la matinada del diumenge. Per tal de no fer massa soroll a casa i despertar la família, em poso la ràdio baixeta, com cada dia. Però és que resulta tan avorrit escoltar Catalunya informació: repetint el mateix, amb les mateixes paraules, entonacions i inflexions cada poquíssim temps, que passo a RAC1… Un altre rotllo.

Sintonitzo Catalunya Ràdio... i decideixo que el millor és agafar un llibre i llegir; així, almenys puc escollir el tema.

Em sembla un totxo, un peñazo, que el futbol sigui el tema que ocupa hores i hores les ones, per no dir el temps. Preferiria que a aquestes hores, en què els que tenim insomni escoltem la ràdio, es posessin programes més interessants, inclús repeticions de tertúlies que hagin estat interessants durant el dia i que si estem treballant no és fàcil haver-les escoltat.

Pilar Crespo Álvarez

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También