Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Modernor

Tal i com és recomanable a la política, els canvis estructurals convé fer-los de manera acordada i dins de la legalitat.

Josep Ramon Correal

Whatsapp

El programa d’humor de la televisió basca (etb) va emetre un gag en el qual apareix l’interior d’una església i un home que s’acosta a un confessionari, s’agenolla i diu la salutació habitual en aquests tràngols: «Ave María Purísima».  Una veu enregistrada contesta des de l’interior del confessionari: «Bienvenido al servicio de confesión automática de la Iglesia Católica. Por favor, para comenzar diga su nombre». De la mateixa manera que ens atenen les companyies telefòniques, el servei de confessió automàtica va interrogant el devot: «Indique por favor el pecado que ha cometido».  L’escena és una paròdia portada a l’extrem sobre la necessitat de modernitzar l’Església catòlica. La polèmica suscitada a la congregació de la Sang seria un símptoma de les necessitats de canvi a la institució. Però, tal i com és recomanable a la política, els canvis estructurals convé fer-los de manera acordada i dins de la legalitat. O neix el desgavell.

Temas

Comentarios