Moltes gràcies!

Vull donar les gràcies als companys d'Unió. Em sap molt de greu si us he decebut

19 mayo 2017 23:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el mateix moment en què vaig resultar escollit per formar part de la candidatura de CiU a l’Ajuntament de Tarragona vaig dir que la meva incorporació a la política «retribuïda» tenia data de caducitat. Després de 20 anys de militància al partit, tenia l’oportunitat de representar el pensament polític d’Unió Democràtica de Catalunya al plenari de l’Ajuntament i de ser altaveu d’aquest pensament. Ara aquesta etapa es tanca i més enllà del disgust inicial per les formes en què això s’ha produït, no vull marxar sense donar-vos les gràcies a tots.

Gràcies als pares. Amb el seu mestratge i el seu testimoni em van educar en uns valors que han estat sempre presents.

Gràcies a la parròquia que em va acollir ara ja fa poc més de 30 anys i sobretot al seu prevere.

Gràcies a tots vosaltres, companys i militants d’Unió Democràtica de Catalunya. Em vau fer molt feliç al fer-me confiança i deixar-me ser regidor del nostre Ajuntament. Em sap molt de greu si us he decebut i no he fet allò que de mi esperàveu. No m’ha mogut mai l’ànsia de protagonisme ni el voler figurar.

Gràcies a totes les entitats de la ciutat que he conegut durant aquests quatre anys.

Gràcies a tots els col·lectius de gent amb els quals he mantingut reunions. A molts de vosaltres sé que us he decebut i que esperàveu més ajuda meva en les vostres reivindicacions, de veritat que ho lamento. Em queda la tranquil·litat de saber que mai no us he enganyat i que encara que fos políticament incorrecte i que sabia perfectament que no us agradaria, us he dit la veritat. No us he enganyat ni he intentat jugar amb vosaltres per guanyar una falsa simpatia o pretendre uns suposats vots en uns comicis.

Gràcies a tots els companys de consistori. Ha estat un veritable plaer compartir taules de reunions i espais de debat amb vosaltres. Des de la discrepància en el projecte polític però amb el convenciment que tots treballàvem per una ciutat més digna i al servei de les persones.

Gràcies a tots els treballadors dels serveis informatius de la ciutat. Premsa escrita, ràdios, televisió i digitals. Sé que mai no us he donat el titular que us hauria agradat i sobretot ara, en aquest final. Mai no us he buscat però sempre us he atès quan m’heu trucat. Ara heu respectat escrupolosament i amb exquisida elegància el meu silenci i heu entès que una vegada més defugís les estridències i el ressò mediàtic.

Gràcies a tots els treballadors de l’Ajuntament. Amb la gran majoria de vosaltres no ens hem conegut, però en tots vosaltres he trobat l’ajut necessari quan us he necessitat. En tots vosaltres he sentit la professionalitat de la vostra feina i el compromís amb el funcionament de la casa.

Demà, just quan fa una setmana del meu cessament com a cap local d’Unió Democràtica de Catalunya a Tarragona, només puc dir gràcies, gràcies, gràcies i moltes i moltíssimes gràcies!!!

Comentarios
Multimedia Diari