Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Opinion el voraviu

Molts ànims al regidor Benedicto de Calafell

Si a les altes esferes de la política catalana no hi ha ningú que s’aclareixi, com se li pot exigir que ho faci un pobre regidor de Calafell?

 

 

Josep Ramon Correal

Whatsapp
El descontrol presideix les sessions del Parlament. EFE

El descontrol presideix les sessions del Parlament. EFE

Avui tinc ganes de dedicar el Voraviu al regidor de Calafell Jesús Benedicto per tal de mostrar-li tot el meu suport i tota la meva simpatia. Benedicto va accedir a l’Ajuntament de Calafell amb les llistes de Ciutadans. Tanmateix, fa uns dies, per discrepàncies ideològiques, va deixar Ciutadans i va passar al Grup Mixt. Benedicto ha justificat que Ciutadans van començar semblant una cosa i han acabat essent-ne una altra ben diferent, «de dretes i monàrquica». Per això Benedicto va decidir afiliar-se a Esquerra Republicana de Catalunya. El neguitós edil va formalitzar l’alta a la seu central del partit republicà a Barcelona i va mostrar les seves preferències per la comissió d’energia. Tampoc no ha durat gaire. Ahir vam saber que Benedicto ha decidit abandonar ERC. Els seus companys (excompanys) republicans diuen que no han tingut temps de veure ni com s’afiliava ni com es donava de baixa. «Ha passat de forma ràpida», han explicat. Benedicto no és un trànsfuga compulsiu com han volgut acusar-lo de forma cruel. Benedicto és un ciutadà desorientat com ho som la majoria d’aquest país. Només cal veure l’espectacle de ball de vots que vam presenciar ahir al Parlament. Si a les altes esferes de la política catalana no hi ha ningú que s’aclareixi, com se li pot exigir que ho faci un pobre regidor de Calafell?

Temas

Comentarios

Lea También