Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

No mirar TV3

A tots plegats se´ns veu la poteta i per això han de venir els jutges a fer mal periodisme. És pitjor el remei que la malaltia.

Josep Ramon Correal

Whatsapp

L’ANC i Òmnium han fet una crida perquè la gent no miri TV3 diumenge a la tarda. La vaga de pantalles vol protestar contra l’ordre de la Junta Electoral Central d’obligar a TV3 a compensar els partits no independentistes per la cobertura informativa de la Via Lliure. Demà a la tarda la cadena catalana emetrà actes dels partits que no van participar a la Meridiana. És lamentable que els criteris informatius hagin d’estar determinats pels jutges. Aquesta perversitat, que altera la divisió de poders de l’Estat de Dret, és conseqüència de la incapacitat per crear uns mitjans públics respectats i reconeguts per la seva imparcialitat i equanimitat. Els nostres polítics no han sabut (o no han volgut) tenir una BBC catalana. Tanmateix, reconeguem que els periodistes no som professionals asexuats políticament. A tots plegats se’ns veu la poteta i per això han de venir els jutges a fer mal periodisme. O sigui que és pitjor el remei que la malaltia.

Temas

Comentarios

Lea También