No parem

19 mayo 2017 15:48 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A Tarragona no en tenim mai prou de desencerts i espifiades. La regidoria de Cultura ha decidit deixar de programar el Festival d’Estiu de Tarragona tot adduint que és per la necessitat d’abandonar un festival generalista que podem trobar en altres ciutats i perquè representa un model de festival que, segons el regidor, no ha acabat d’arrelar dins de l’oferta cultural de la ciutat.

També argumenta l’optimització de recursos i que l’espai habitual de celebració, el Camp de Mart, es troba en estat precari. El primer que a un se li acut és que aquest s’afegirà a la llarga llista d’espais abandonats o mal utilitzats que Tarragona té tanta addicció de col·leccionar. O potser, desproveït d’activitat, serà destinat a tota mena d’assajos ultrasorollosos ara que molesten més que mai de tants que n’hi ha. No donem idees.

No sé si el regidor es refereix a Reus com una de les ciutats on podem trobar això que ara no tindrem perquè allí ens passen la mà per la cara tant com volen. Que el model de festival no ha arrelat no és gens creïble perquè gairebé sempre s’han esgotat les entrades. L’optimització de recursos potser sí que ho és si tenim en compte que l’estat financer de l’Ajuntament també és precari. Però, això sí, tindrem Jocs, a força d’escanyar el poble com els romans. És com en la versió sobiranista si no surt bé: estarem fotuts però ballarem sardanes. No tenim remei. Això és crònic.

Joan Aragonès (Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari