Pep Guardiola, sota pressió

No està còmode. Gens còmode. Pep Guardiola està passant un veritable calvari davant de la semifinal de la Lliga de Campions que ha de jugar contra el Barça

19 mayo 2017 22:56 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

No està còmode. Gens còmode. Pep Guardiola està passant un veritable calvari davant de la semifinal de la Lliga de Campions que ha de jugar contra el Barça. No li ve gens de gust tornar a Barcelona per enfrontar-se a l’equip de la seva vida, del qual encara és soci i abonat. Quan va visitar el Camp Nou coincidint amb la tornada dels quarts de final davant del PSG, en companyia del seu inseparable Manel Estiarte, i el seu pare, Valentí, se’l va poder veure gaudint amb el joc dels que van ser els seus jugadors. Però ara serà diferent. Els haurà de patir.

Pep Guardiola ha donat símptomes d’intranquil·litat aquests darrers dies. Concretament, des que el Bayern va quedar emparellat amb el Barça per disputar la semifinal. Se li barregen massa coses. No serà una eliminatòria fàcil per a ell. Tots sabem de la seva professionalitat, però emocionalment serà molt complicat. Haver de seure a la banqueta que ocupa l’equip visitant, quan ell ho ha guanyat tot seient a l’altre costat, serà tot un tràngol. Des d’aleshores, a les rodes de premsa se’l veu tens quan li pregunten pel seu retorn al Camp Nou. Intenta evitar al màxim parlar d’aquesta qüestió. Després del sorteig, abans de la semifinal de la Copa d’Alemanya davant del Dortmund, el tècnic responia lacònicament a les preguntes que feien referència al seu retorn. Ell només volia trobar-se el Barça a la final. A l’Olímpic de Berlín. Mai tornar al Camp Nou.

L’aspecte sentimental jugarà en contra del de Santpedor, però l’esportiu? Com arriba el Bayern esportivament? Doncs després del que s’ha pogut veure, tampoc ho fa en el seu millor moment. Tot i haver guanyat la Bundesliga –el qual està obligat a guanyar ates la diferència de potencial amb la resta d’equips–, aquesta setmana va quedar eliminat de la Copa a la tanda de penals. I no només això. Guardiola va perdre Robben, lesionat, i té el dubte de Lewandowski que es va trencar la mandíbula i el nas en el mateix partit. Davant tindrà un Barça que encara el tram final de la competició en disposició de guanyar-ho tot de la mà seu amic Luis Enrique. Un tècnic amb qui va formar tàndem al Barça B i van estar a punt de dirigir el Nàstic, però el Consell es va decantar per Manolo Flores. Un Barça amb ganes d’esborrar el dolorós 7 a 0 que li va infringir l’equip bavarès a les semifinals de l’any 2013 dirigit, aleshores, per Jupp Heynckes.

Comentarios
Multimedia Diari