Pérez Rubalcaba, un enamorat de Tarragona

11 mayo 2019 09:10 | Actualizado a 11 mayo 2019 10:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Alfredo Pérez Rubalcaba era un enamorat de Tarragona. Ho deia amb una mirada tan sincera que era impossible no creure-s’ho. En un dels seus viatges vaig tenir l’oportunitat de dinar a la seva vora al restaurant Degusta de la Part Alta. Va ser a les primeries de 2013, quan Alfonso Guerra va llançar la proposta de reinstaurar la Federació del PSOE a Catalunya, amb la connivència d’altres barons socialistes com Fernández Vara.

Fotogalería: El adiós de España a Rubalcaba ante su féretro

Un silencio impactante en pleno centro de la capital que solo se ha roto cada vez que alguna autoridad accedía a la capilla ardiente, pero ninguna ha sido aclamada como Alfredo Pérez Rubalcaba, cuyos restos mortales han accedido a las 20.15 horas de este viernes al Congreso por la puerta noble, la de los Leones

Rubalcaba no estava per la labor i defensava el PSC de forma contumaç. Igualment creia possible l’encaix de Catalunya a Espanya amb un millor finançament i un sistema respectuós amb els temes identitaris. Després d’escoltar-lo combregaves per força amb els seus postulats. Tothom va destacar ahir l’oratòria i l’habilitat amb la paraula del polític socialista. En canvi, mai no va poder encapçalar el govern. Era imprescindible per a tots els presidents, però el timó principal sempre se li va negar.

He arribat a pensar que Rubalcaba no va poder arribar a president pel seu posat funerari. Aquella retirada que tenia a Gargamel, a padrí d’un duel d’honor a pistola, el va proscriure com a primer líder. Avui en dia, per triomfar en la política s’ha de ser guapo. La intel·ligència, l’habilitat en el discurs, la capacitat mental són virtuts secundàries. N’hi ha prou amb ser fotogènic i verinut al Twitter. 

Comentarios
Multimedia Diari