Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Pla 20-20

Whatsapp

En un article a Expansión, Rafael Barbadillo, president de la Federació de Transports Empresarials de Transports de Viatgers (Asintra), explica la posada en marxa del Pla 20-20, que té com a objectiu el creixement de viatgers un 20% en els pròxims 5 anys.

El Pla està articulat en set punts de millora en el servei del món de l’autobús. Les mesures són: 1. Recuperació de la demanda davant d’altres tipus de transport. 2. Fer-se un lloc en la llarga distància. 3. Inversió en les infraestructures, habilitació de carrils bus a les entrades de les ciutats i la renovació de les estacions d’autobusos. 4. La utilització de l’economia col·laborativa. 5. Les noves tecnologies formen una part important, amb la incorporació de sistemes intel·ligents pel que fa referència a la seguretat, sostenibilitat, flexibilitat, eficiència dels serveis i Apps o webs. 6. Sostenibilitat, amb la reducció d’emissions contaminants i la progressiva substitució de combustibles fòssils pels alternatius. 7. Avantatges per als viatgers, on es busca la fidelització dels clients i la creació d’«un per tots», de manera que acumular quilòmetres amb una companya permeti utilitzar-los en una altra.

A la nostra ciutat hem avançat molt en el transport urbà amb la incorporació de noves tecnologies, en avantatges pels viatgers. Però ens queden assignatures pendents, entre les quals, la sostenibilitat, puntualitat en hores de màxima afluència i en infraestructures.

Aquest repte motiva a treballar per aconseguir millores en el transport de viatgers a Tarragona.

Domingo Castilla Palau

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También