Pressupost prorrogat pel 2015

On està aquesta voluntat dels grups de l'oposició de treballar pel poble'

19 mayo 2017 23:51 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passat divendres dia 19 el ple extraordinari de l’ajuntament NO APROVAVA el pressupost municipal per l’any 2015, amb les vots en contra dels grups municipals de l’oposició (CIU, ICV, IP i Els Verds).

Sense cap dubte una maniobra política dels grups municipals en l’oposició per tal d’encarar la recta final que ens portarà a les eleccions municipals del proper mes de maig del 2015. Vist així, era previsible la no aprovació del pressupost 2015 per part d’una oposició que ha estat tres anys fent difícil la feina de governar i de tirar endavant un poble com el dels Pallaresos.

Les al·legacions presentades per l’oposició dels Pallaresos es centraven en la voluntat de treure de la formulació del pressupost el projecte de rehabilitació, ampliació i remodelació de la piscina municipal valorat en 696.911,60€, i en la conseqüent pèrdua d’una subvenció de la Diputació de Tarragona per executar el projecte fixada en més de 244.035,33€.

Es van estimar parcialment les al·legacions presentades pels grups municipals de CIU, ICV, IP i Els Verds, replantejant el pressupost municipal aprovat inicialment, oferint un pressupost que complia amb l’objectiu d’estabilitat pressupostària i regla de la despesa que s’exigeix legalment, i per sorpresa dels assistents a la sessió plenària, els mateixos que proposaven, desprès voten en contra de la seva petició, amb l’única voluntat de no aprovar el pressupost municipal pel proper any 2015.

Però aquesta actuació en contra de la millora del nostre municipi no ha estat la primera i els regidors que representen als votants de Convergència i Unió, Independents per Pallaresos, Iniciativa per Catalunya Verds, i Els Verds Agrupació Ciutadana per Pallaresos, una vegada més han posat pals a les rodes del progrés del nostre poble. Recordem que ja van votar en contra de la millora de la zona esportiva, amb la instal·lació de la gespa artificial, o en contra de cedir un espia per tenir un consultori digne en tant i en quan no tinguem el CAP, o en contra de les millores en parcs infantils, per nomes anomenar algunes d’elles. I ara amb el pressupost municipal, fet que comportarà que treballem durant un 2015 amb un pressupost del 2014.

On està aquesta voluntat dels grups de l’oposició de treballar pel poble? Si no deixen amb el seu vot, que el poble avanci, que se facin inversions, que se visqui una realitat econòmica acorde a la realitat social. Primer va ser les abstencions en la congelació dels impostos i taxes municipals, i ara la no aprovació el pressupost municipal.

Comentarios
Multimedia Diari