Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Que governi el partit més votat

Whatsapp

Haurem d’anar a votar una altra vegada i a més tindrà un cost de 125 milions d’euros. Nosaltres no tenim la culpa que no s’entenguin, però hem de pagar els plats trencats com sempre. Em pregunto: quan faran possible que guanyi el partit més votat? Si els ciutadans anessin amb la idea que governarà el partit que més vots obtingui, anirien dret a votar el que per a ells té més possibilitats i no pas els petits grups que necessiten aliar-se tres o quatre per vèncer el més votat. Fa ja molts anys que ho estan dient, però no sé per quin motiu no ho porten a la pràctica.

Mentre esperem que això passi, anirem perdent el temps i els diners, a més d’endarrerir que la justícia vagi portant a la presó tots els corruptes que ens envolten. Cal recordar que la preocupació més gran que tenen els ciutadans és la corrupció, i la seva màxima aspiració és que tornin el capital robat i paguin les seves malifetes amb les sancions i càstigs que la justícia dictamini. Tenen set de justícia i no la veuen per enlloc.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También